المنتدى الرسمى لمحبى عماد متعب


http://i20.servimg.com/u/f20/09/00/19/15/welcom10.jpg
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
المنتدى الرسمى لمحبى عماد متعب

أول منتدى خاص بالنجم عماد متعب على شبكة الإنترنت www.Emadmet3b.fr-bb.com


    مطبخك

    شاطر
    avatar
    dode_emad
    V - I - P
    V - I - P

    عدد المساهمات : 778
    العمر : 30
    Localisation : cairo

    مطبخك

    مُساهمة من طرف dode_emad في الأحد مايو 06, 2007 5:07 pm

    انا عارفة ان كل البنات دلوقتى مش بتعرف تعمل اى حاجة فى المطبخ عشان كده اختارت انى اكتبلكوا وصفات لاكلات لذيذة وسهلة وهنبدا الاول بالحلويات عشان تفتح نفسكوا

    ودى طريقة البسبوسة:
    المقادير..
    1|2ك دقيق بسبوسة
    50ج جوز هند
    1\2 باكو بيكنج بودر
    كوب الا ربع سكر
    ربع كوب شربات تقيل
    ربع كوب سمن سايح
    كوب الا ربع ماء
    فرخ ورق زبدة

    الطريقة :
    1-نضع دقيق البسبوسة فى وعاء...ونضع عليه جوز الهند...والبيكنج بودر ويخلطوا جيدا.
    2-ناتى بالسكر فى وعاء اخر ونضع عليه الماء ونقلبهم جيدا حتى يذوب السكر.
    3-نضع عليهم الشربات والسمن السايح ونقلب الخليط جيدا حتى يتجانس مع بعضه.
    4-نضع عليهم دقيق البسبوسة.....ونقلبهم جميعا ختى يتجانسوا.
    5-ناتى بالصينية وندهنها جيدا بالسمن وناتى بفرخ ورق الزبدة ونغطى به الصينية من كل جانب ونقطع الزائد من الورق.
    6-ونضع الخليط كله فى الصينية ثم توضع فى الفرن على درجة حرارة مناسبة.حتى تنضج ويحمر الوجه.
    7-ثم نضع عليا الشربات الخفيف ويراعى ان يكون الشربات ساخن ثم توضع بالثلاجة قليلا كى تتماسك ثم تقلب على صينية وينزع من عليها ورق الذبدة.ثم تقلب ثانيا على الوجه.

    ولكى تعرفى ان البسبوسة جيدة لابد وان تشرب الشربات كله...

    مع تحياتى واتمنى ان تستفيدوا والى تجربها تقولى على النتيجة .وكمان عاوزة اعرف رايكم فى الموضوع وان كنتوا تحبوا اكمل فيه ولا لاء وانا مستعدة انى اجبلكوا وصفة جيدة كل مرة لكل الاكلات الذيذة.
    avatar
    بوسى
    عاشق فضي
    عاشق فضي

    عدد المساهمات : 892
    العمر : 24

    رد: مطبخك

    مُساهمة من طرف بوسى في الأحد مايو 06, 2007 6:04 pm

    مرسي كتير اوى بس انا كنت عارفة الطريقة من الاول

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس سبتمبر 21, 2017 3:37 am